Wat is er afgelopen tijd nou toch gebeurt met GivingPlatform?

Na een heftige crowdfunding periode afgelopen winter en een break, zijn wij achter de schermen gaan bouwen aan GivingPlatform. We hebben verrassingen mogelijk gemaakt en verstuurd en zijn samenwerkingen aangegaan met mooie organisaties die ons helpen, zoals TheGoodShop. Daarnaast is GivingPlatform nu officieel opgericht als Stichting HelpCreate.

We zijn een Stichting! En nu?

De bouw van het online platform is helaas niet zo snel gegaan als we hoopten. Na veel gepraat te hebben met mensen bij lokale overheden en mensen in het werkveld hebben we besloten om toch door te gaan met de beperktere middelen en mensen te gaan verrassen, maar dan wel op een kleinere manier en dus zonder dat er een hypermoderne app is. Zo kan iedereen gelukkig toch mensen kan gaan verrassen via GivingPlatform. Hiervoor gaan we weer onze oude Facebook groep gebruiken: bezoekers kunnen zich aanmelden bij de besloten Facebook groep, om gemakkelijk uit de profielen te kiezen die hier worden geplaatst. Ondertussen werken we natuurlijk door aan de bouw en helpen we bij het realiseren van de mooiste verrassingen.

We zijn dus open!

Help jij mee als Gever? Ga er dan wel van uit dat er een wachtrij kan zijn, zeker in de eerste periode. O, en lees ook even de spelregels goed door 😉 Helaas zal je niet alle verrassingen op de site zien in verband met de privacy van de ontvangers.

Goed nieuws voor de donoren van de crowdfunding:

  • Diegenen die meer dan 15,- hebben gedoneerd kunnen meteen aan de slag en ontvangen hier een bericht over dat ze mensen kunnen gaan verrassen.
  • Iedereen die meer dan 30,- heeft gedoneerd of die deel uitmaakte van een sponsororganisatie staat inmiddels op de site. Jullie krijgen onze eeuwige dank.
  • Diegenen die hebben gekozen voor het Doe-Het-Zelf-Verrassingspakket krijgen die binnenkort  thuisgestuurd.

happy-and-old